VOLUNTARIAT

PES La Mina és una entitat que va néixer a partir del compromís d’una sèrie de persones que de forma voluntària i entregada van posar el seu granet de sorra per transformar la realitat del barri de la Mina amb uns projectes que donaven resposta a nois i noies amb moltes mancances.

Actualment, i mantenint l’esperit amb el que va sorgir l’entitat, el treball diari al Grupo Unión és possible gràcies a la col·laboració de diferents persones, que aporten el seu temps, les seves capacitats i el seu entusiasme a aquest projecte. Professionals, estudiants en pràctiques i voluntaris es barregen en un equip humà que es complementa,ens fa diversos i rics.

Fer de voluntari al Grupo Unión vol dir participar amb un grup de gent i formar-ne part activa aportant les pròpies capacitats en un projecte comú.

Es pot participar de les activitats educatives fent de monitor en tallers i diverses activitats; donar un cop de mà en tasques de gestió; fent suport a nivell logístic en el manteniment del locals i de les instal·lacions; a nivell tècnic i informàtic, amb els nostres projectes relacionats amb les TIC, i de moltes altres maneres que podem anar dissenyant per no deixar perdre cap de les capacitats de les persones que ens volen donar un cop de mà.

Si vols contactar amb nosaltres el nostre telèfon es el:
93 381 15 78
La nostra adreça es:
PES La Mina
c/Mar s/n
08930 Sant Adrià del Besòs

I ens pots fer arribar un correu eletrònic a:
pes.santadria@salesians.cat

Si el que vols es saber com arribar als nostres locals, t'ho expliquem a On som


LLEGEIX LES ULTIMES ENTRADES

Tornar a dalt